0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Cosul meu

Product was successfully added to your shopping cart.

Transport si retururi

Produsele sunt livrate prin CURIER RAPID in 24-48 de ore de la confirmarea telefonica din partea noastra, in functie de disponibilitatea lor si de destinatia dorita astfel:

CURIER RAPID:

- in Bucuresti si Zona Metropolitana produsele comandate sunt livrate astfel: 
LIVRARE GRATUITA la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei, in limita a 5 kg, 
Cost 10 lei la comenzi cu valoare mai mica de 250 Lei si cu o greutate a coletului de maxim 1 kg. (se percepe o taxa de 1 Leu / kg in plus)

- in Provincie produsele comandate sunt livrate astfel: 
LIVRARE GRATUITA la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei, in limita a 5 kg, 
Cost 16 lei la comenzi cu valoare mai mica de 250 Lei si cu o greutate a coletului de maxim 1 kg. (se percepe o taxa de 1 Leu / kg in plus)

Tarifele prezentate includ taxa ramburs si sunt valabile pentru coletele cu greutate maxima de 5 Kg. Tarifele coletelor cu greutate mai mare de 5 Kg se recalculeaza in functie de destinatie.

In cazul coletelor retur unde se acorda transport gratuit sau reducere din pretul transportului, pentru returnarea banilor se va scadea pretul transportului tur – retur conform tarifelor standard.

Pentru stabilirea condiţiilor de returnare a produsului, contactati-ne la adresa de e-mail din inscrisa pe factura in care sa specificati motivul pentru care returnati produsul impreuna cu o poza a defectului vizibil (in cazul in care este posibila fotografierea).